El xim, xim de la pluja pica constantment a la meva finestra, les vostres històries i les meves allunyen els núvols i fan que com avui llueixi el sol en aquest blog...

miércoles, 20 de julio de 2011

UN BANC A L'OMBRA


Imatge de la xarxa

Hi ha un banc a l'ombra, fred , tèrbol, inquietant, hi viu la meva ànima, sola, ningú si vol acostar. Hi ha qui s'hi acosta, la toca amb les seves mans i fuig de pressa, d'altres no gosen ni atansar-se. Han passat hores, dies i setmanes, s'ha anat quedant arraulida, ara ja no parla ni somriu, ja ni tan sols plora, perquè ja no té motiu per tenir cap sentiment.
Al principi l'ànima pensà que s'havia perdut, o que potser l'havien deixat oblidada accidentalment, però un dia va rebre un missatge en un colom missatger, el missatge deia que l'havia deixada allà perquè valia molt poc i no mereixia ésser estimada. No se si va ser primer que la vaig deixar d'estimar jo o els altres.
L'ànima vivia al banc, ara ja no, una nit de lluna plena va volar a dins del pit d'algú que havia perdut la seva i que estava disposada a estimar-la.

7 comentarios:

 1. Ostres, aquesta imatge algú l'ha penjat en un altre blog molt recentment, ha fet servir la mateixa que tu! Però ara no sé qui, llegeixo massa gent i ja no sé on veig cada cosa!

  ResponderEliminar
 2. Xexu! Es que he clica't a publicar abans d'escriure el text, si tornas a mirar veuràs més cosetes, jeje. No se com ho he trobat a les imatges del google però si que era d'un blog, no recordo de quin jejeje

  ResponderEliminar
 3. No l'abandonis mai a l'ànima...

  ResponderEliminar
 4. Mai no has de deixar d'estimar la teva ànima, és important, si tu no l'estimes i l'abandones, com vols que els altes l'estimin? :)

  Vaig a seure al banc a fer-li companyia...

  ResponderEliminar
 5. l'ànima mai no pot dormir al ras....ha d'estar sempre protegida, és el millor que tenim.

  ResponderEliminar
 6. Molt bell i una mica trist ...sort que l'ànima va trobar al capdavall qui l'estimés

  ResponderEliminar
 7. Gràcies a tots per acompanyar l'ànima amb l'escalfor dels vostres comentaris :)

  ResponderEliminar

Aquells que han passejat sota el xim,xim de la pluja d'històries